Programma’s

De programma’s doe we op dit moment bieden zijn

“De achtste van Flexwerk”
Kritiek hebben, daar zijn wij allemaal goed in. Op die egoïstische buurman die alleen maar aan zichzelf denkt, op die vrouw van de televisie die aan haar vijfde huwelijk begonnen is, op die zakkenvullers bij de banken, op die nietsnutten die de handen niet uit de mouwen steken…..Maar zijn we zelf wel zo goed als we denken? Of maken ook wij ons wel eens schuldig aan het gedrag dat we zo bekritiseren? In een wervelend programma van liederen en liedjes die worden geïllustreerd door sketches en beelden laten wij zien en horen hoe het eigenlijk zit. De zeven bekende menselijke ‘zonden’ komen aan de orde in voor het grootste deel eigen teksten en arrangementen. Daarnaast zijn teksten en melodieën van Robert Long en Herman van Veen herkenbaar. Flexwerk doet daarbij een opzienbarende ontdekking: het is nooit te laat voor een nieuwe zonde….

“Vanavond geen teevee”
In dit programma hebben we ons motto “Je kunt toch wel wat flexibeler zijn???” vertaald in eigen werk met thema’s als de digitale maatschappij, het leven van de straatkrantverkoper, de bezuinigingswoede in crisistijd, lief en leed in relaties en meer van die dingen. Ook maken we dankbaar gebruik van wat onze iconen hebben bedacht. Denkt u maar aan Ramses Shaffy en Annie M.G. Schmidt.

“Liedjesprogramma”
Ook kunt u ons boeken voor een programma van liedjes met een aantrekkelijke presentatie die past bij uw wensen.

“Klassiek concert”
Een klassiek concert of intermezzo met muziek uit verschillende stijlperioden, van wereldlijke en/of geestelijke muziek behoort tot de mogelijkheden.

Waar wij optreden
Optreden kunnen we overal waar ruimte is voor zes mensen en een piano (die we desnoods meenemen…). Concertzaal of zaaltje, kerk, restaurant of café, het kan allemaal. Wanneer we gebruik maken van beeldmateriaal is een witte muur handig of nemen we een projectiescherm mee. Versterking hebben we alleen nodig in grote ruimtes met veel publiek. Maar een huiskamer met een televisietoestel voldoet ook…

Kosten
Voor een onderhoudend, hilarisch en ontroerend programma betaalt u tussen € 400,– en € 700,– exclusief reiskosten, afhankelijk van de gelegenheid en de tijdsduur.